Rezultati

Skupno stanje ŠIK pokala 2024 je na voljo tukaj – V skupnem stanju so prikazani tekači, ki imajo opravljena najmanj 2 teka ali pa so bili na zadnjem izvedenem teku.

Rezultati posameznih tekov 2024:
20. Tek na Goro Oljko
Celje – Maraton državnosti 2024
Mislinja 2024
Rokov tek 2024 – Šmarje
8. Tek pod Pohorjem – Hoče 2024
Radenci 2024 – 42. Maraton treh src (5km) – po kategorijah 10 let
8. Markoton 2024
21. Bistriški tek
23. Ormoški polmaraton

* * * * * * *

Ker v rezultatih tekov, ki jih dobimo od organizatorjev posameznih tekov, prihaja tudi do ‘škratov’, v primeru napačnih podatkov v skupnem seštevku, sporočite, kje je napaka in kakšna. Najbolj pogosto je napačno napisano ime ali priimek in letnica rojstva.
Idealno bi bilo, da morebitne netočnosti uredite takoj na tekaški prireditvi, sicer pa sporočite kasneje na mail: TekaskoSIK@gmail.com

Za opravljen pokal se je potrebno udeležiti vsaj 5 tekov (razdalja, ki je označena, da šteje za pokal).
Za točkovanje v absolutno razvrstitev štejejo vsi teki, za razvrstitev v starostni kategoriji se upošteva 10 najboljših uvrstitev tekača.

Pomembno: vsakič se prijavite enako z istim imenom, priimkom in letom rojstva pa ste avtomatsko uvrščeni v pokal, ko naredite teke; (prijava Anton in naslednjič Tone pomeni za računalnik dva različna tekača;Če se npr. prijava enkrat naredi kot Tone Novak, naslednjič pa kot Anton Novak – sta to za računalnik dve osebi).
* * * * * * *

Rezultati prejšnjih sezon so na voljo v sekciji Arhiv.