Koledar 2023

Sezona 2023
Predviden koledar za leto 2023 je tukaj.

O vseh podrobnostih vas bomo sproti obveščali na facebook strani, kot tudi na uradni spletni strani TD ŠIK.

Informacije o tekih tudi na FB: Štajersko Koroški pokal v tekih

*  * * * * * *
V pokalu 2023 je na sporedu 19 tekov.
Za opravljen pokal se je potrebno udeležiti vsaj 5 tekov (razdalja, ki je označena, da šteje za pokal).
Za točkovanje v absolutno razvrstitev štejejo vsi teki, za razvrstitev v starostni kategoriji se upošteva 10 najboljših uvrstitev tekača.

Pomembno: vsakič se prijavite enako z istim imenom, priimkom in letom rojstva pa ste avtomatsko uvrščeni v pokal, ko naredite teke; (prijava Anton in naslednjič Tone pomeni za računalnik dva različna tekača;Če se npr. prijava enkrat naredi kot Tone Novak, naslednjič pa kot Anton Novak – sta to za računalnik dve osebi).
V primeru odpovedi večjega števila tekov lahko TD ŠIK  med sezono določi minimalno potrebno število tekov za uvrstitev v pokal in število tekov, ki štejejo za točkovanje kategorij – pri tem se upošteva vodilo, da je približno 25%  tekov minimalno število potrebnih tekov, da tekač uspešno opravi pokal in da za točkovanje v kategorijah šteje okoli 50 % tekov.

*  * * * * * *

Organizator posameznega dogodka si v izjemnih primerih pridržuje pravico spremembe datuma ali odpovedi svoje prireditve, zato priporočamo, da pred prireditvijo preverite izvedbo le-te pri posameznem organizatorju!

FSlogo

Štajersko Koroški pokal v tekih podpira Fundacija za šport.