Koledar 2021

Sezona 2021
Predviden koledar za leto 2021 je tukaj.
Koledar smo skupaj z organizatorji pripravili tako, da so zgodnejši spomladanski teki zagotovili nadomestni termin v primeru slabšega zdravstvenega stanja v državi. Rezervni termin je vpisan pod datumom na drugem mestu.
O vseh podrobnostih vas bomo sproti obveščali na facebook strani, kot tudi na uradni spletni strani TD ŠIK.

Informacije o tekih tudi na FB: Štajersko Koroški pokal v tekih

*  * * * * * *
V pokalu 2021 je na sporedu 20 tekov. Za opravljen pokal se je potrebno udeležiti vsaj 5 tekov, za absolutno razvrstitev štejejo vsi teki, za razvrstitev v starostni kategoriji se upošteva 10 najboljših uvrstitev tekača.
V primeru odpovedi večjega števila tekov lahko TD ŠIK  med sezono določi minimalno potrebno število tekov za uvrstitev v pokal in število tekov, ki štejejo za točkovanje kategorij – pri tem se upošteva vodilo, da je približno 25%  tekov minimalno število potrebnih tekov, da tekač uspešno opravi pokal in da za točkovanje v kategorijah šteje okoli 50 % tekov.

*  * * * * * *

Organizator posameznega dogodka si v izjemnih primerih pridržuje pravico spremembe datuma ali odpovedi svoje prireditve, zato priporočamo, da pred prireditvijo preverite izvedbo le-te pri posameznem organizatorju!

FSlogo

Štajersko Koroški pokal v tekih podpira Fundacija za šport.